Maison Neuve image

Disclaimer / bescherming Maison Neuve

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

Maison Neuve is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Maison Neuve gecreëerde site.

Maison Neuve wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen).

De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Maison Neuve zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site.

Maison Neuve is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

Maison Neuve aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid.

Compteur d'affichages des articles
822119